Gepubliceerd op:
22
mei
2023

De hele maand juni zo weinig mogelijk met je auto rijden. Dat is de uitdaging van Netwerk Duurzame Mobiliteit. Schrijf je in en geniet van alle voordelen: je bent meer buiten, je ontmoet mensen en je spaart er heel wat mee uit. Doe je mee?

Vorig jaar organiseerde Netwerk Duurzame Mobiliteit de eerste editie van '30 dagen minder wagen'. Meer dan 6500 mensen gingen toen de uitdaging aan om 30 dagen lang hun eigen auto aan de kant te laten staan en duurzame alternatieven uit te proberen: van de fiets, step of openbaar vervoer tot autodelen of carpoolen, er zijn zoveel mogelijkheden! Dit jaar gaan we voor nog beter: 15.000 deelnemers of 350.000 autokilometers minder. Om je te motiveren kan je dit jaar alleen of in groep deelnemen en je collega's, vrienden of buren uitdagen. 

Juni is bovendien de perfecte maand om je auto vaker te laten staan. Bij mooi weer ga je toch makkelijk te voet of met de fiets? Dat is voordelig, goed voor het milieu en voor jouw gezondheid. Of probeer je traject eens met het openbaar vervoer af te leggen. Wie weet gaat dat wel gemakkelijker dan je verwacht. Of misschien is een deelwagen iets voor jou

Neem een kijkje op 30dagenminderwagen.be en schrijf je in. In ruil krijg je tips & tricks, voordelige formules en motiverende informatie opgestuurd. 

Schrijf je in