Digitaal startersevent - 20 april 2021 

Begon jij tijdens de lockdown na te denken over je eigen zaak? Speel je met een aantal ideetjes maar weet je nog niet heel goed welke kant je uit wil? Of ben je net helemaal klaar om de sprong te wagen? Op 20 april tussen 19 en 20u organiseert Stad Mechelen het allereerste digitale Startersevent. Zo wil de stad samen met diverse partners startende ondernemers beter begeleiden en makkelijker naar de juiste instanties doorverwijzen. 

Op het programma: inspirerende getuigenissen van House Raccoon en Jolien Arijs, gevolgd door verschillende breakout-sessies van UNIZO, Voka en Starterslabo waarin je alles te weten komt over ondernemen. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht voor 15 april

Manestarters netwerkevent - 10 mei 2021

Manestarters is een community voor jongeren in Mechelen met zin voor ondernemen. Ze wil jongeren informeren en inspireren en organiseert daarom op 10 mei van 19 tot 20u een online inspiratie- en netwerkevent. Op het programma: getuigenissen van collega-starters, een panelgesprek en netwerkmoment in de virtuele kamers van wonder.me. Noteer alvast de datum, meer details volgen later. 

VLAIO Databank

Een overzicht van events en organisaties voor ondernemers over heel Vlaanderen vind je in de databank van Vlaio