Waarvoor dient dit formulier?

Met dit formulier geef je je op als animator voor de jeugddienst tijdens de zomervakantie 2019. Jouw aanmelding is pas compleet als je:

Voor wie is dit formulier bestemd?

Voor iedereen die zich heeft aangemeld als ZAP-animator en goesting heeft om zich in te zetten tijdens de zomervakantie:

  • ZAP-activiteiten voor kinderen van 3-13 jaar
  • Zomerse evenementen Mechelen Kinderstad (Kinderstrand en Maanrock) voor alle Mechelse kinderen

Wanneer dien je dit formulier in?

Vermits je ook je deelname aan het ZAPpig weekend opgeeft, is het aan te raden dit formulier in te vullen voor 15 juni 2019. Indien je aan de slag wil gaan tijdens de zomervakantie, is het echter aan te raden dit formulier in te vullen voor 16 mei. Dit is de laatste ZAPdag voor de zomervakantie (meer informatie hierover vind je hier: https://kinderstad.mechelen.be/word-animator. Vermits je aanwezigheid een vereiste is om als animator tijdens de zomervakantie aan de slag te gaan, is dit dus ten sterkste aan te rade.

Opgelet!

De jeugddienst heeft het recht om aanmeldingen te schrappen indien er niet wordt voldaan aan de voorwaarden (leeftijd, aanwezigheid ZAPdag, bezitten van een brevet, ...).

 

 

  • 1Gegevens
  • 2Overzicht
  • 3Bevestiging

Ik ben een superheld tijdens de zomervakantie

Zomervakantie 2019

Wil jij graag ZAP animator zijn tijdens de zomermaanden? Dat kan!

Om deel te nemen als animator aan de zomervakantie moet je:

  • minstens op 1 ZAPdag aanwezig zijn geweest tijdens het jaar. Er zijn nog twee ZAPdagen ingepland voor de zomer start (22 april of 19 mei).
  • een brevet animator bezitten OF twee jaar ervaring hebben op de ZAP/MOB OF ervaring in het jeugdwerk (scouts, chiro, ...).

Alle informatie vind je hier: https://kinderstad.mechelen.be/word-animator.

Lid worden van onze Zotte Ploeg kan via https://kinderstad.mechelen.be/word-animator-formulier.

 

Goesting? 

Geef dan jouw beschikbaarheden door via onderstaand formulier. Je schrijft je in voor een teambuildingsweekend en voor minstens één week tijdens juli en/of augustus.

ZAPpig weekend: Teambuildingsweekend

Om op een leuke manier te starten aan de zomervakantie, richten we een weekend in. Tijdens dit weekend ligt het accent op teambuilding, ons klaarstomen voor de zomer en uiteraard op hopen plezier.

Dit zal doorgaan in de het Bloso-domein te Hofstade van vrijdagavond 28 tot en met zondagavond 30 juni. Meer informatie over het thema en de inhoud van het weekend volgt later!

Weekend ZAP zomervakantie *
Praktische info weekend *

ZAP-aanwezigheid tijdens de zomervakantie 2019

Het is zover! Duid hieronder jouw aanwezigheid aan tijdens een ZAP infodag en de beschikbare weken om tijdens de zomervakantie op de ZAPwerking aan de slag te gaan :)

Je schrijft je in voor een volledige week.

*Opgelet: 11 juli en 15 augustus zijn feestdagen, dan is er geen ZAPwerking.

ZAP infodag
Zomervakantie 2018 *
Stage *
Andere interesses *

Gepersonaliseerde ZAPpige T-shirt

Voor de ZAPwerking drukken we gepersonaliseerde T-shirts waarbij jouw voornaam op de achterkant wordt gedrukt!

ZAPpige T-shirt

Heb je al een t-shirt van vorige zomer? Dan gebruiken we deze opnieuw :) Nog geen T-shirt? Duid jouw maat hieronder aan en ontvang een super toffe gepersonaliseerde ZAPpige 'Held in het speelveld' T-shirt!

maten ZAPpige T-shirt *

Zomerevenementen Mechelen Kinderstad

Kinderstrand *
Maanrock *