Gepubliceerd op:
2
februari
2021

Altijd al gedroomd van je eigen zaak in een uniek pand op een toplocatie? Grijp dan nu je kans. De twee ingangspaviljoentjes aan de Kruidtuin staan te huur. Ideaal gelegen in het winkelcentrum. Dien je kandidatuur in voor 5 maart.

Je eigen zaak in een uniek pand op een toplocatie? Stel je dan zeker kandidaat!

De Stad Mechelen gaat op zoek naar een nieuwe invulling voor de ingangspaviljoenen aan de Kruidtuin. De paviljoenen werden eerder al ingevuld door een koffiebar, milkshakebar, ... Ideaal dus voor een takeawayconcept, ook qua locatie. De concessie werd uitgeschreven met als uiterste indieningsdatum 5 maart 2021 om 9u.
De minimum huurprijs bedraagt €750 per kwartaal (per paviljoen). Dit is een minimum huurprijs en kan overboden worden via het biedingsformulier.

De ingangspaviljoenen aan de Kruidtuin dateren uit de 17de eeuw en zijn restanten van het poortgebouw van de voormalige Commanderij van Pitzemburg, het huidige Koninklijk Atheneum. Enkele jaren geleden nog liet de Stad de twee beschermde monumenten opknappen.

Praktisch

Wil jij in een aubette een origineel concept beginnen? Stel je dan nu kandidaat. Bezorg ons een beknopt businessplan van je wilde ideeën en misschien word jij wel de nieuwe uitbater van een paviljoentje!

ingangspaviljoen aan Kruidtuin

Download hier de concessievoorwaarden

Je dossier (businessplan met bijlagen) bezorg je ons voor vrijdag 5 maart 2021 9u op het adres: Huis van de Mechelaar, Reuzenstraat 1, 2800 Mechelen, ter attentie van de dienst Vastgoedbeheer. Veel succes!