AZO! is een project van Starterslabo in samenwerking met ESF, VCF, Stebo, Drops, microstart, Agentschap Integratie en Inburgering, vluchtelingenwerk Vlaanderen, VDAB en Syntra.

Voor wie?

Voor nieuwkomers in Vlaanderen. Voor mensen met migratieachtergrond die de taal nog niet voldoende spreken.

Was je al ondernemer in je thuisland ? Of ben je een geboren entrepreneur ? Dan kan je die ondernemerservaring inzetten op de Vlaamse arbeidsmarkt. AZO! zoekt met jou op een eenvoudige manier naar jouw talenten en mogelijkheden en werkt samen aan je idee om het effectief in de markt te zetten.

Wat kan je verwachten?

Je bouwt zelf aan je eigen weg als ondernemer. Via infosessies brengt AZO! je gaandeweg op de hoogte van het reilen en zeilen van de Vlaamse handel en de mogelijkheden om een succesvolle plek voor je eigen idee te vinden.  AZO! vertelt je alles over opportuniteiten, geeft je advies, maar is ook eerlijk over de valkuilen die je kan tegenkomen.  De focus van AZO! is erop gericht om je voldoende te wapenen om succesvol je business te runnen.

De coaches staan je vervolgens bij met raad en daad in een op maat gemaakt traject, aangepast aan je specifieke situatie.

Kostprijs?

Gratis, dankzij steun van het Europees Sociaal Fonds.

Waar en wanneer?

Er is elke woensdag een’ Businessdag’, waar je advies en begeleiding op maat krijgt in het Ecohuis in Antwerpen.

Starterslabo, Ecohuis
Turnhoutsebaan 139A
2140 Borgerhout

Meer info:
www.starterslabo.be
www.projectazo.be