Gepubliceerd op:
31
maart
2017

Na Stan van Samang, geeft de organisatie van Maanrock opnieuw twee namen prijs: Basement Jaxx (dj-set) en Starsailor! Van vrijdag 25 t.e.m. zondag 27 augustus moet je dus in Mechelen zijn voor hét grootste gratis stadsfestival! Met deze eerste drie namen is  nu al duidelijk dat Maanrock ook dit jaar voor een breed muziekgamma gaat.

De zomerse temperaturen van afgelopen dagen doen ons al dromen van een stralende zomer vol festivals, muziek, sfeer en plezier. ‘De Zomer is van Mechelen’ belooft opnieuw een onvergetelijke editie te worden, met als kers op de taart het driedaagse stadsfestival Maanrock. Er moeten nog heel wat acts bekendgemaakt worden, maar nu al is duidelijk dat Maanrock 2017 een absolute topeditie kan worden.

Basement Jaxx: een iconisch duo

Dit iconische duo uit Brixton (Londen) weet als geen ander de draaitafels in te palmen en het publiek wild te laten gaan. Dat zullen ze ook tijdens Maanrock doen op zaterdag 26 augustus op het Groot Podium op de Grote Markt. Hun onvoorspelbare en opwindende dj-sets zorgen steeds voor een groot feest waarvan je hoopt dat de avond nooit zou eindigen. Ontelbare hits als Where’s you’re head at, Romeo, Oh My Gosh, Do Your Thing en Red Alert klinken veel mensen bekend in de oren. En het is net de combinatie van hun funky bassen, fijne vocals en een degelijke portie house dat hen net zo uniek maakt tegenover andere dj’s in de dance scene. Naast de eigen tracks heeft het duo al tal van remixen gemaakt voor internationale artiesten als Justin Timberlake, Pet Shop Boys, Daft Punk, Missy Elliott en Adele. Aftellen dus naar een ongeziene dj set van Basement Jaxx!


(c) Jean-Luc Brouard

Welkom Starsailor!

De Britse rock-popband Starsailor is “back and playing better than ever”!  Zo heeft de band al vijf prachtige albums gemaakt met populaire hits als Silence Is Easy, Alcoholic, Keep Us Together, Tie Up My Hands en Tell Me It’s Not Over. Een dansbaar deuntje dat in ieders hoofd gegrift zit en op elk feestje wel aan bod komt, Four To The Floor, is een parel uit hun discografie. Sinds 2001 hebben ze met hun prestigieuze gigs over de hele wereld op menig podium gestaan en al drie miljoen albums verkocht. Op Maanrock laten ze zich van hun beste kant zien op zaterdag 26 augustus. Afspraak aan het Groot Podium!

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.