Gooi BEST niet zomaar in de vuilnisbak

Boeken, elektrische apparaten, speelgoed en textiel verdienen een tweede leven.
In deze gele zak mag je boeken, elektrische apparaten, speelgoed en textiel verzamelen die je zelf niet meer kan gebruiken. Twee keer per jaar haalt De Kringwinkel deze zak bij je op en geeft deze spullen een tweede leven. Het gaat om een proefproject dat later kan worden uitgebreid naar het hele grondgebied Mechelen.
Het proefproject vindt enkel plaats in de Mechelse binnenstad.
Die wordt opgedeeld in twee zones.
 

OPGELET: De eerste inzameling van de BEST-zak wordt uitgesteld.

Door problemen bij de leverancier van de BEST-zakken, moet de eerste inzameling in de Mechelse binnenstad (22/3 en 29/3) geannuleerd worden.. Er wordt bekeken of de inzameling op een latere datum kan doorgaan.  De BEST-zak zou op 22 en 29 maart voor het eerst opgehaald worden in de Mechelse binnenstad. Door problemen bij de leverancier van de BEST-zakken, kan de inzameling echter niet doorgaan op die data. IVAREM, Recupel, De Kringwinkel Ecoso en de stad Mechelen bekijken of er in de nabije toekomst een nieuwe inzameling kan georganiseerd worden. In tussentijd kunnen mensen die herbruikbare spullen hebben terecht in een van de Kringwinkels van Ecoso  of op de recyclageparken van IVAREM.
 
Meer info: www.bestzak.be 
 

WAT

WEL

NIET

Boeken Alle soorten boeken in goed staat Boeken in slechte staat. Tijdschrijften
Elektrische apparaten Alle apparaten (met een stekker, of waar een batterij of accu in zit) ongeacht of ze defect zijn of werken. Apparaten die niet in de BEST-zak passen. Bel hiervoor naar 03 866 17 07
Speelgoed Alle soorten speelgoed in goede staat  
Textiel Alle soorten textiel zoals gordijene, kleding, lakens, dekens en schoenen  

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.