Gepubliceerd op:
7
mei
2018

Met de bibpunten brengen we de bibliotheek nog dichter bij de dorpen. Woon of werk je in één van de dorpen en lukt het je niet altijd om langs te gaan in de hoofdbib? Bestel je boeken, dvd’s of cd’s via de online catalogus op mechelen.bibliotheek.be, wij leveren ze enkele dagen later in het bibpunt van je keuze.

Nieuwe openingsmomenten in Battel en Heffen

Er zijn bibpunten in Battel, Heffen, Hombeek, Leest, Muizen en Walem. Vanaf woensdag 9 mei voeren we enkele veranderingen door. Daardoor kunnen we jouw bestelling nog sneller leveren. Elk bibpunt heeft een vaste opening op woensdag. Door de veranderingen wijzigen de openingsmomenten van de dorpswerking in Battel en Heffen. In Heffen verhuist de dorpswerking naar zaal De Kettinghe. 

 • Wijkhuis Battel - Marterstraat 18 
  woensdag tussen 17u en 19u

 • Dorpshuis Heffen - De Kettinghe, Sint-Amandusstraat 5A
  woensdag van 12u tot 14u

 • Dorpshuis Hombeek - Sint Maartensplein 2
  dinsdag tussen 18u en 20u en woensdag tussen 14u en 16u
  Op zondag 3 juni opent het nieuwe dorpshuis van Hombeek en verhuist de dorpswerking naar Leibeekstraat 2. Door deze verhuis blijven de deuren van het dorpshuis gesloten op dinsdag 29 en woensdag 30 mei.

 • Dorpshuis Leest  - Ten Moortele 1
  woensdag tussen 12u en 16u en donderdag tussen 18u en 20u

 • Dorpshuis Muizen - Magdalenasteenweg 49
  woensdag tussen 13.30u en 17u

 • Dorpshuis Walem - Koning Albertstraat 54
  woensdag tussen 13.30u en 15.30u en donderdag tussen 18u en 20u.

Loopt er iets mis? Laat het ons weten.

Dankzij de bibpunten is de bibliotheek altijd vlakbij. Heel de bibliotheekcollectie is nu makkelijk beschikbaar voor iedereen. Loopt er iets mis? Laat het dan weten via uitleen.bibliotheek@mechelen.be. Op die manier kunnen we de service continu blijven verbeteren. 

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.