17de BNA CONTACTDAGEN
4 en 5 april te MECHELEN

Op 4 en 5 april is Mechelen gaststad voor de 17de BNA Contactdagen, de jaarlijkse hoogmis voor Belgische en Nederlandse archeologen en bouwhistorici. Het programma is zeer gevarieerd met thema's als "pelgrimsinsignes", "de materiële cultuur van de 'lange' 19de eeuw", "de profundis, wat menselijke resten ons vertellen" en "weelderig wonen (stadspaleizen, buitenplaatsen, ...)".

Het programma

Het programma voor beide dagen vind je hieronder:

Inschrijving

Klik hier voor het inschrijvingsformulier. Gelieve vóór 27 maart 2019 in te schrijven. Je zult van ons een inschrijvingsbevestiging ontvangen. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 80 voor beide dagen en € 50 voor één dag. Studenten (bachelor of master) betalen een gereduceerd tarief van € 50 voor beide dagen en € 30 voor één dag. Betalingsgegevens vind je bij het inschrijvingsformulier. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kan je die mailen naar BNA.2019@mechelen.be

Praktisch

Het congres vindt plaats in Thomas More, Campus de Vest: Zandpoortvest 60, 2800 Mechelen. De organisatie is in handen van de Dienst Archeologie MechelenCenter for Artefact Research vzw, Stichting Promotie Archeologie (SPA) en Museum Hof van Busleyden.