Gepubliceerd op:
22
april
2021

Duurzaam en goedkoper leveren als ondernemer? Het kan! En dat zelfs gedurende drie maanden met een fikse korting. Probeer het eens uit.

Dit proefproject wordt gefinancierd vanuit het Europese project Surflogh.
Surflogh staat voor Smart Urban Freight Logistics Hubs en wil de stadsdistributie verbeteren op een innovatieve en duurzame manier. Meer info.

Logo surfloghLogo Europa


Met het project SURFLOGH wil Stad Mechelen stadslogistiek duurzamer en efficiënter maken. En jij kan daar als ondernemer bij helpen!

Als ondernemer heb je misschien één of meerdere bedrijfswagens: om op klantenbezoek te gaan, voor verplaatsingen van je personeel, om jezelf te bevoorraden of om pakjes bij klanten te leveren … Maar wist je dat de meeste wagens vooral stilstaan? En toch betaal je daarvoor.

Al die verplaatsingen kan je ook perfect met een deelwagen doen. Ja, ook grote leveringen: in Mechelen beschikken we immers over twee elektrische bestelwagens van cambio. Die wagens kan je als ondernemer nu gedurende drie maanden uitproberen met 150 euro korting (50 euro per maand, automatisch verrekend op je cambio-factuur). Ook de registratie- en abonnementskosten neemt Stad Mechelen in de testperiode voor haar rekening. 

Probeer het uit

Alle voorwaarden en info over de korting vind je in het intern reglement. Lees het goed door. Jezelf registreren voor deze actie kan via het cambio inschrijvingsformulier. Ook wie al aangesloten is bij cambio kan gebruik maken van de korting. Je mailt dan best even naar roos.lowette@mechelen.be.

Nog niet overtuigd?

We zetten de voordelen van autodelen nog even voor je op een rij:

  • Je betaalt enkel voor de wagen wanneer je hem gebruikt;
  • Je administratie wordt een stuk eenvoudiger en zo bespaar je tijd. Over autokeuring, verzekering, carwash  ...  hoef je je geen zorgen meer te maken
  • Je profileert jezelf als duurzaam bedrijf, naar klanten én potentiële werknemers

Supergoods testte het uit en is alvast enthousiast.

Meer over deelmobiliteit lees je op delenisvooriedereen.be 

Meer over duurzame mobiliteit voor ondernemers.