Gepubliceerd op:
26
februari
2024

Op de Botermarkt vind je van zaterdag 2 tot en met woensdag 6 maart een kleine, maar leuke carnavalskermis. Op zondag 3 maart trekt de carnavalsstoet door de binnenstad en kan je de stoet en kermis combineren. Goed plan, toch?

Op zondag 3 maart trekt de carnavalsstoet door de Mechelse binnenstad. Plezier voor jong en oud gegarandeerd! Op zoek naar nog wat extra plezier? Op de Botermarkt vind je van zaterdag 2 tot en met woensdag 6 maart een kleine, maar leuke carnavalskermis. Laat je (klein)kinderen rondjes draaien op de molen, eendjes vangen of ballen gooien en tover een glimlach op hun snoetjes. Trakteer ze op een lekkere hotdog en frietjes, of beter: trakteer jezelf ook op een lekkere snack en ga tevreden en voldaan naar huis.

Carnavalsstoet

Kom op zondag 3 maart genieten van de kleurrijke en vrolijke carnavalsstoet in de Mechelse binnenstad. De stoet wordt georganiseerd door de Stadscarnavalsgilde De Maneblussers. Vanaf 14.11u trekt de stoet met veel toeters en bellen door de straten. Zoek een plekje langs het parcours en geniet. Wie weet vang je wel wat snoepgoed?

Praktisch

Carnavalskermis: 02.03 – 06.03

  • Zaterdag 2 maart tot en met woensdag 6 maart
  • Elke namiddag open tot +/- 18u
  • Botermarkt, Mechelen

Carnavalsstoet: 03.03

  • Zondag 3 maart
  • Start: 14.11u
  • Parcours: Veemarkt, Befferstraat, Grote Markt (schuin oversteken), Schoenmarkt, IJzerenleen, Guldenstraat, Korenmarkt, Onze-Lieve-Vrouwestraat, Vijfhoek, Bruul, Grote Markt, Befferstraat.