Voor het project 'Circulair materiaalbeheer in het openbaar domein' nodigen PIO, Addestino en de Stad Mechelen jou uit om deel te nemen aan de marktconsultatie op woensdag 26 juni 2024van 9 tot 12 uur in het Huis van de Mechelaar (Reuzenstraat 1, 2800 Mechelen).

Schrijf je in

Wat?

Tijdens de marktconsultatie willen we de behoeften van de belanghebbenden 'matchen' met (deel-)oplossingen beschikbaar op de markt. Het is de bedoeling om na te gaan in hoeverre ondernemingen oplossingen kunnen aanreiken, en hoe innovatief, haalbaar (qua tijd, budget, ontwikkelingstraject, enz.) en schaalbaar deze oplossingen zijn.

De uitkomst van de marktconsultatie moet Stad Mechelen in staat stellen om één of meerdere geschikte (innovatieve) oplossingen voor de gestelde behoefte te laten ontwikkelen en/of aan te kopen via een overheidsopdracht.

Voor wie?

We richten ons enerzijds op bedrijven die relevante ervaring hebben voor één of meer van de volgende voorziene componenten van de tool: optimalisatie van projectplanning, berekening van milieu-impact (e.g. LCA’s), inschatting van de degradatie van materiaal en algemeen software development.  Daarnaast richten we ons ook op partijen die advies kunnen verlenen omtrent circulair materiaalbeheer of oplossingen voorzien omtrent de logistieke component daarvan.

Voor een vlotte discussie en goed resultaat is het wel aangewezen om uw bedrijf te laten vertegenwoordigen door een medewerker met technologische expertise (vb. R&D of engineering, eerder dan door een sales- of PR-medewerker). Zij kunnen doorgaans beter en sneller inschatten wat de technologische risico’s & oplossingen kunnen zijn voor elke behoefte of gewenste functionaliteit.

Nog vragen?

Contacteer circulaireeconomie@mechelen.be

logos