Gepubliceerd op:
30
mei
2023

Ken of ben jij iemand die digitale hulp nodig heeft? Kom dan op zaterdag 3 juni naar de Dag van de Digibank en ontdek hoe Digibank Mechelen je daarbij helpt. Of bezoek als eerste het nieuwe digibankpunt bij de VDAB tijdens de feestelijke opening.

In heel Vlaanderen zetten digibanken op zaterdag 3 juni de deuren wagenwijd open. Ook in Mechelen. Spring dus gerust eens binnen in de digibankpunten of in het digibankatelier. Je maakt kennis met de medewerkers die je helpen met al je digitale vragen en krijgt informatie over het ontlenen van laptops of andere apparaten. Kortom: je ontdekt hoe jij mee op de digitale trein kan springen. 

Programma

  • 9 - 12u: Bezoek het digibankpunt in het Huis van de Mechelaar, Reuzestraat 1
  • 9 - 13u: Bezoek het digibankatelier, Battelsesteenweg 48
  • 13u: Feestelijke opening nieuw digibankpunt bij de VDAB, Stationsstraat 51 (tweede verdieping)

Nieuw digibankpunt in samenwerking met VDAB

Om werk te vinden heb je vaak heel wat digitale skills nodig. Daarom starten we een nieuw digibankpunt in samenwerking met VDAB. Het digibankpunt opent tijdens het jobatelier van VDAB. Dat is een plek waar werkzoekenden laagdrempelige hulp en begeleiding krijgen bij het solliciteren. Zo kunnen de werkingen van het digibankpunt en het jobatelier elkaar versterken. Dit nieuwe digibankpunt vind je op de tweede verdieping van het kantoor van de VDAB. Het is het derde punt in Mechelen, naast het Huis van de Mechelaar en het Sociaal Huis.

Spring zeker eens binnen. Wie weet ga je met een leuk aandenken naar huis.