Toon als Mechelaar dat je mee wil bouwen aan een plaats waar iedereen zichzelf kan zijn. 

Organiseer een actie. Hoe doe je dat? Simpel!

Bedenk een leuk idee dat geld opbrengt. 

Bijvoorbeeld:

  • Een wafelenbak
  • Sokken breien en verkopen
  • Laat je sponsoren voor een uitdaging
  • Ga kerstliedjes zingen van deur tot deur
  • ...
    Alles kan! Zolang je de huidige coronamaatregelen in acht neemt. Want natuurlijk is het belangrijk dat we eerst en vooral veilig zijn en blijven zorgen voor elkaar.

Registreer je actie

Registreer je actie via de website van De Warmste Week

Volg de tips van Stad Mechelen om je actie te ondersteunen

  • Is jouw actie een activiteit waar mensen aan kunnen deelnemen of een moment waarop mensen kunnen langskomen om je te steunen? Registreer je actie dan zeker op UiT in Mechelen via de UiTdatabank. Vermeld zeker in je tekst dat dit gaat over een activiteit voor De Warmste Week. Wij zullen alle Mechelse activiteiten verzamelen en ondersteunen via de UiT-kalender, de UiT-nieuwsbrief en de sociale media.
  • Heb je vragen rond de organisatie van je actie? Ben je niet zeker of iets kan of mag? Weet je niet wat de regels zijn voor acties in het huidige coronaklimaat? Stel je vragen via het evenementenloket.
  • Deel je acties in de 2800love Facebookgroep en/of deel ze op je eigen kanalen met de hashtags #2800love #DWW21 en tag zeker @StadMechelen in je posts. Zo inspireren we elkaar om leuke initiatieven te ondernemen voor De Warmste Week. Via de Facebook, Instagram en LinkedIn van Stad Mechelen zetten we regelmatig acties van De Warmste Week in de kijker

Koop een vlammetje, scan de vlam of doe een donatie.

Pin van de warmste weekLukt het je niet meer om een actie op te zetten?
Steun De Warmste week dan door één van de exclusieve 'vlammetjes' pins of mondmaskers te kopen. Je kan ook geld doneren. Dit doe je door de DWW-vlam te scannen, via de kbc-app of via een overschrijving.

Of je kan het natuurlijk ook allemaal doen. Want daar worden de 200 geselecteerde projecten rond 'Kunnen zijn wie je bent' enkel beter van. Wist je dat hier 12 Mechelse projecten bij zitten?