Gepubliceerd op:
16
februari
2017

A Simple Life, Goeiemorgen, Een ster, Poison, Scars, Hang On, This Time, ... Moeten we Stan Van Samang nog voorstellen? De steracteur-sterartiest is de eerste grote naam voor Maanrock. op 27 augustus zet hij het Groot Podium op de Grote Markt in vuur en vlam!

Het is volop aftellen naar een warme, zalige zomer en het is nóg meer uitkijken naar de Mechelse muziekfestivals. Maanrock mag misschien het laatste festival op de agenda zijn, het is nog steeds het grootste, gratis stadsfestival in Vlaanderen! Zoals elk jaar verwelkomt Maanrock een reeks van grote muziektoppers en dit jaar maakt het Groot Podium plaats voor niemand minder dan Stan Van Samang! Hij is momenteel één van de best verkopende én meest gedraaide Belgische artiesten. De zanger zorgde reeds voor uitverkochte concertzalen zoals de Lotto Arena maar ook de Antwerpse muziektempel Sportpaleis en de Ethias Arena in Hasselt zette hij op zijn kop.

Deze zomer knalt hij op Maanrock en zal hij menig bezoeker laten meezingen met hits als ‘A Simple Life’, ‘Goeiemorgend, Goeiedag’, ‘Een ster’ maar ook de oudere toppers als ‘Poison’, ‘Scars’, ‘Hang On’ en ‘This Time’ zullen niet ontbreken. Vorig jaar won hij al de Mia voor hit van het jaar en dit jaar gritste hij de Mia voor beste Solo man.

Kortom: je bent dus verzekerd van een fijn Belgisch stukje live performance van Stan van Samang!

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.