Het vroegere ‘Huizeke’ in Tivoli, werd omgetoverd tot een gezellig eetcafé. Iets drinken op het zonnige terras vlak naast de speeltuin, zin in een pannenkoek, een lekkere lunch of een ijsje uit de nieuwe ijskar? Dan ben je bij eetcafé t’ASS op het juiste adres.

t’ ASS is het hele jaar open van dinsdag tot en met zondag, telkens van 10 uur tot 19 uur zodat je 's avonds ook nog heerlijk kan genieten van een hapje en tapje.

Tijdens de herfst-, kerst- en krokusverlof is t’ASS gesloten op maandag. Het eetcafé biedt verschillende formules aan voor verjaardagsfeestjes en schoolbezoeken. Zoek je een kleine vergaderruimte, dan ben je hier ook op het juiste adres.

Jobervaringscentrum

De naam is niet toevallig gekozen. t’ASS is een jobervaringscentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS). De uitbating is in handen van vzw De Krone en wordt ondersteund door Stad Mechelen. Jongeren met ASS krijgen in t’ASS de kans om werkervaring op te doen. In t'ASS wordt een vervolgtraject georganiseerd op de basisopleiding in Brasserie De Krone in Duffel. Medewerkers die daar reeds een traject doorliepen, krijgen in t'ASS de kans om de aangeleerde vaardigheden in de praktijk om te zetten met minder ondersteuning.

T 015 69 88 89
E info@jec-dekrone.be
W www.jec-dekrone.be

t'ASS t'ASS t'ASS 

Het soepproject

SOEPPROJECT EETCAFE  T'ASS

Korte keten, sociaal verantwoord ondernemen en zo weinig mogelijk afval staan bij vzw De Krone hoog op de agenda.

We leveren dagverse soep aan je bedrijf, warm of koud op de dag van jouw keuze. De soep is met heel veel liefde gemaakt door mensen met het autismespectrumstoornis. Je betaalt 5 euro per liter. Per liter verkochte soep wordt er een liter soep geschonken aan een armoedeorganistatie. Particulieren kunnen hun soep afhalen in t'ASS tijdens de openingsuren van dinsdag tot zondag tussen 10u tot 18u.

Bestellen kan je via: soep@jec-dekrone.be of 015 69 88 89