Het vroegere ‘Huizeke’ in Tivoli, werd omgetoverd tot een gezellig eetcafé. Iets drinken op het zonnige terras vlak naast de speeltuin, zin in een pannenkoek,een lekkere lunch of een ijsje uit de nieuwe ijskar? Dan ben je bij eetcafé t’ASS op het juiste adres.

t’ASS is het hele jaar open van woensdag tot en met zondag, telkens vanaf 10u. Tijdens de schoolvakanties is t’ASS 7 dagen op 7 open.  Het eetcafé biedt verschillende formules aan voor verjaardagsfeestjes en schoolbezoeken. Zoek je een kleine vergaderruimte, dan ben je hier ook op het juiste adres.

Jobervaringscentrum

De naam is niet toevallig gekozen. t’ASS is een jobervaringscentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS). De uitbating is in handen van vzw De Krone en wordt ondersteund door de stad Mechelen. Jongeren met ASS krijgen in t’ASS de kans om werkervaring op te doen. In t'ASS wordt een vervolgtraject georganiseerd op de basisopleiding in Brasserie De Krone in Duffel. Medewerkers die daar reeds een traject doorliepen, krijgen in t'ASS de kans om de aangeleerde vaardigheden in de praktijk om te zetten met minder ondersteuning.

T 015 69 88 89
E info@jec-dekrone.be
W www.jec-dekrone.be

t'ASSt'ASSt'ASSt'ASS

Het soepproject

Korte keten, sociaal verantwoord ondernemen en zo weinig mogelijk afval staan bij vzw De Krone hoog op de agenda. Daarom het soepproject.

SOEPPROJECT EETCAFE  T'ASS

We leveren dagverse soep aan je bedrijf, warm of koud op de dag van jouw keuze. De soep is met heel veel liefde gemaakt door mensen met het autismespectrumstoornis. Je betaalt 5 euro per liter. Per liter verkochte soep wordt er een liter soep geschonken aan een armoedeorganistatie. Particulieren kunnen hun soep afhalen in t'ASS tijdens de openingsuren nl. woensdag tot zondag van 10u tot 18u.

Bestellen kan je via: joris@jec-dekrone.be  of 0474 24 56 27