Eetcafé t’ASS

Het vroegere ‘Huizeke’ in Tivoli, werd omgetoverd tot een gezellig eetcafé. Iets drinken op het zonnige terras vlak naast de speeltuin, zin in een pannenkoek of een lekkere lunch? Dan ben je bij eetcafé t’ASS op het juiste adres.

t’ASS is het hele jaar open van woensdag tot en met zondag, telkens vanaf 10u. Tijdens de schoolvakanties is t’ASS 7 dagen op 7 open.  Het eetcafé biedt verschillende formules aan voor verjaardagfeestjes en schoolbezoeken. Zoek je een kleine vergaderruimte dan ben je hier ook op het juiste adres.

Jobervaringscentrum

De naam is niet toevallig gekozen. t’ASS is een jobervaringscentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS). De uitbating is in handen van vzw De Krone en wordt ondersteund door de stad Mechelen. Jongeren met ASS krijgen in t’ASS de kans om werkervaring op te doen. In t'ASS wordt een vervolgtraject georganiseerd op de basisopleiding in Brasserie De Krone van Duffel. Medewerkers die daar reeds een traject doorlopen hebben krijgen in t' ASS de kans om de aangeleerde vaardigheden in de praktijk te brengen met minder ondersteuning.

T 015 69 88 89
E info@jec-dekrone.be
W www.jec-dekrone.be

t'ASSt'ASSt'ASSt'ASS

Korte keten, sociaal verantwoord ondernemen en zo weinig mogelijk afval staan bj vzw De Krone hoog op de agenda.

Daarom het soepproject.

SOEPPROJECT EETCAFE  T'ASS

Ze leveren dag verse soep aan je bedrijf gemaakt door mensen met het autismespectrumstoornis. De soep wordt warm of koud geleverd op de dag van uw keuze aan 5€ de liter. Per liter soep dat je aankoopt wordt er een liter soep geschonken aan een armoede organistatie. Particulieren kunnen hun soep afhalen in het t'ASS tijdens de openingsuren. Openingsuren: woensdag tot zondag van 10u tot 18u.

Bestellen kan je via: W  joris@jec-dekrone.be  of T  0474 24 56 27

 

 

 

 

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.