Eetcafé t’ASS

Het vroegere ‘Huizeke’ in Tivoli, werd omgetoverd tot een gezellig eetcafé. Iets drinken op het zonnige terras vlak naast de speeltuin, zin in een pannenkoek of een lekkere lunch? Dan ben je bij eetcafé t’ASS op het juiste adres.

t’ASS is het hele jaar open van woensdag tot en met zondag, telkens vanaf 10u. Tijdens de schoolvakanties is t’ASS 7 dagen op 7 open.  Het eetcafé biedt verschillende formules aan voor verjaardagfeestjes en schoolbezoeken. Zoek je een kleine vergaderruimte dan ben je hier ook op het juiste adres.

Jobervaringscentrum

De naam is niet toevallig gekozen. t’ASS is een jobervaringscentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS). De uitbating is in handen van vzw De Krone en wordt ondersteund door de stad Mechelen. Jongeren met ASS krijgen in t’ASS de kans om werkervaring op te doen. In t'ASS wordt een vervolgtraject georganiseerd op de basisopleiding in Brasserie De Krone van Duffel. Medewerkers die daar reeds een traject doorlopen hebben krijgen in 't ASS de kans om de aangeleerde vaardigheden in de praktijk te brengen met minder ondersteuning.

T 015 69 88 89
E info@jec-dekrone.be
W www.jec-dekrone.be

t'ASSt'ASSt'ASSt'ASS

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.