Gepubliceerd op:
12
december
2018

Sta je vaak aan te schuiven in de file richting Antwerpen of Brussel? De S-trein kan dit oplossen. Geen fileleed meer en in een wip op je bestemming. Meteen een goed voornemen voor 2019?

Het S-aanbod staat voor het voorstedelijk treinaanbod in een straal van 30 km rond Brussel en Antwerpen. Mechelen past perfect binnen die straal en dagelijks vertrekken er dan ook heel wat S-treinen. Meer nog, de NMBS breidde het S-aanbod in het station van Mechelen nog verder uit.

Voordelen van de S-trein?

  • Je reist vlot naar het werk, afspraken in de stad of terug naar huis.
  • Door het grote aantal stations is er altijd een halte in de buurt van je bestemming.
  • Stap vlot over op bus en tram dankzij goede aansluitingen.
  • Verlies ook in het weekend geen tijd aan files en het zoeken van een parkeerplaats.

Het volledige S-treinaanbod kan je raadplegen via de routeplanner van de NMBS (op de website of via de app).

Nieuwe stationsparking

Reizigers parkeren hun auto veilig en comfortabel in de nieuwe ondergrondse parking en stappen vandaar uit vlot over op trein, bus of andere vervoersmiddelen. Ben je slecht ter been, heb je bagage of een kinderwagen mee? Geen probleem, de lift brengt je tot in het station. Bovendien zijn er 90 parkeerplaatsen voor reizigers met een beperkte mobiliteit.
De nieuwe ondergrondse parking is ook een zeer veilige parking. Naast veel natuurlijke lichtinval, hangen er overal camera’s die de beelden in real-time doorsturen naar een controlekamer waar 24u/24 wordt gewaakt.

Alle info en tarieven vind je hier.

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.