Het officiële stadslogo

Het logo bestaat uit twee delen. De cirkel verwijst naar de maan (‘maneblussers’), de kroon/toren naar de rijke geschiedenis van de stad. Samen vormen ze een medaille die de Mechelse fierheid uitstraalt. Het onderscheidt zich van andere stadslogo’s door zijn ongewone vormgeving, modern kleurenpalet en flexibele toepassing. Het straalt de eigenheid van onze stad uit. Het tijdloze design garandeert een lange levensduur.

 Andere variaties van het logo dan het partnerlogo mogen niet zomaar door externen gebruikt worden in publicaties of andere media. 

 Het partnerlogo van de stad

 Externe organisaties (bedrijven, verenigingen, individuen) kunnen gebruik maken van het partnerlogo van de stad Mechelen mits voorafgaandelijke toestemming van de stad.

Het partnerlogo moet geplaatst worden wanneer een initiatief uitgaat van een externe organisatie en deze organisatie logistieke, financiële of andere steun ontvangt van de stad.

 Van het partnerlogo bestaan drie versies: kleur, zwart en wit (wit is hier niet weergegeven).

Zwart wit logo stad MechelenPartnerlogo stad Mechelen (zwart)Partnerlogo stad Mechelen (Kleur)

Partnerlogo stad Mechelen (Zwart)Partnerlogo stad Mechelen (kleur)

Het is niet toegelaten om het partnerlogo te vervormen, zelf aanpassingen te doen of de kleur aan te passen. Wel mag je het partnerlogo proportioneel vergroten of verkleinen.

 Downloads

Meer informatie

Heb je vragen over het gebruik van het partnerlogo? Of wens je meer info?

Het huisstijlteam van de afdeling Marketing & Communicatie helpt je graag verder: huisstijl@mechelen.be