Gepubliceerd op:
17
januari
2023

We startten met de heraanleg van de Olivetenstraat. Eind januari starten we aan het kruispunt Dijle-Keerbergstraat en in de lente in de Adegemstraat. De Adegemstraat is nog tot dan open voor alle verkeer.

Naast de Adegemstraat zelf leggen we ook de Olivetenstraat, het kruispunt Dijle-Keerbergstraat en de Keerbergstraat aan. Daar starten we eerst mee. Als alles volgens plan verloopt, starten we in de lente van 2023 in de Adegemstraat.

Kruispunt Dijle-Keerbergstraat afgesloten vanaf 23 januari

Op 23 en 24 januari wordt er aan de Dijle een droogzuiging geplaatst. Dit ter voorbereiding van de rioleringwerken op het kruispunt. Begin februari start een rioleringsploeg op het kruispunt van Dijle en Keerbergstraat.

Vanaf 23 januari wordt het kruispunt afgesloten. Dan is Dijle dubbelrichting en doodlopend tot tegen de werfzone. Zowel langs de kant Melaan als langs de kant Olivetenvest. De Adegemstraat is nog steeds open voor alle verkeer.

  • Dijle kan je bereiken via kant Melaan en kan je verlaten via de Kraanstraat. 
  • De andere kant Dijle kan je bereiken en verlaten via de Olivetenvest.
  • De Keerbergstraat wordt dubbelrichting en doodlopend op de Dijle. In februari starten de rioleringswerken in de straat. Dan is er geen gemotoriseerd verkeer mogelijk in de straat.

Lees alles over de werken

Nieuws over de werken in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je in op de nieuwsbrief.