Jonge Wolven zijn Mechelse tieners tussen 12 en 15 jaar die leuke dingen willen doen in Mechelen. Elke schoolvakantie plannen we nieuwe workshops en activiteiten in waar de Jonge Wolven gratis aan kunnen deelnemen. De plaatsen zijn beperkt naargelang de activiteit.

Jonge Wolven is een onderdeel van het Mechels jongerenmedialab Project Wolf. Bij Wolf kunnen 16+ jongeren zich uitleven met media zoals fotografie, video, tekst en radio. Jonge Wolven stoomt je helemaal klaar om daarna ook een echte Wolf te worden.

Workshops in paasvakantie

5/4/2017 - DJ workshop - 14u tot 16u30

Word een echte DJ! Tijdens deze workshop neemt DJ Dimitri Wouters je mee achter zijn draaitafels. Dimitri speelde onder andere al op Tomorrowland, Summer Festival, Laundry Day & City Parade. Kom binnen als muziekliefhebber en ga buiten als DJ!

7/4/2017 - Radioman/vrouw - 14u tot 16u30

In deze workshop ben jij baas over de microfoon. We werken in groep en gieten onze ideeën in de vorm van een interview, een nieuwsbericht, een reclamespot of jingle. We leren vragen stellen en vlot antwoorden formuleren. Taal wordt klank, klank wordt muziek. Het resultaat is een fantasierijk radioprogramma waarin tekst en klank een auditief spel spelen.

12/4/2017 - Karikatuur tekenen - 14u tot 16u30

Het lijkt op goochelen, maar dat is het niet. Karikaturen tekenen vergt net zo min een goddelijk talent als de straat oversteken! Met wat simpele vormen en overdreven lijnen tekenen we elkaar op z’n gekst. Want ook jij hebt een knappe kop voor een echte karikatuur!

Inschrijven

Inschrijven voor de workshops doe je HIER Voor vragen of opmerkingen kan je mailen naar info@projectwolf.be 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten en workshops? Like dan de Facebookpagina en schrijf je in op de nieuwsbrief.

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail address:
 

 

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.