Jonge Wolven zijn Mechelse tieners tussen 12 en 15 jaar die leuke dingen willen doen in Mechelen. Elke schoolvakantie plannen we nieuwe workshops en activeiten in waar de Jonge Wolven gratis aan kunnen deelnemen. De plaatsen zijn beperkt naargelang de activiteit.

Jonge Wolven is een onderdeel van het Mechels jongerenmedialab Project Wolf. Bij Wolf kunnen 16+ jongeren zich uitleven met media zoals fotografie, video, tekst en radio. Jonge Wolven stoomt je helemaal klaar om daarna ook een echte Wolf te worden.

De activiteiten, workshops en hoe je kan inschrijven, vind je op de Facebookpagina.

Workshops in de Herfstvakantie

GRATIS theaterworskhop: 29 oktober - 1 november

Werk mee aan en speel in je eigen theaterstuk. Op 4 dagen tijd maak je je eigen theaterstuk. Je wordt begeleid door professionele theatermakers en acteurs. Meer info en hoe je inschrijft via onze Facebookpagina.

GRATIS: Maak je eigen televisiesoap: 2 november

We verzinnen onze eigen soap vol spanning en emoties. Daarna maken we de ene na de andere aflevering. De activiteit gaat door bij Project Wolf, Hanswijkstraat 32 in Mechelen, van 13u tot 16u. Meer info en hoe je inschrijft via onze Facebookpagina.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten en workshops? Like dan de Facebookpagina en schrijf je in op de nieuwsbrief.

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail address:
 

 

Feedback over de website

Opmerkingen over de website? Laat het ons weten.