Kadodder, de mascotte van de kinderboerderij!

KadodderKadodder is het guitige, gevleugelde figuurtje dat een oogje in het zeil houdt in het Tivolipark. Hij symboliseert de waarden die het park uitdraagt: respect en liefde voor de natuur, het milieu en het leven in al zijn facetten.

Download het plan van het Kadodderpad

Kadodder is geboren uit de hersenkronkels van grafisch kunstenaar Marijke Meersman en kreeg het fantasierijk verhaal van jeugdauteur Marc de Bel. Hij woont in het Tivolipark, maar waar precies in het park mag je uitzoeken! Dit doe je aan de hand van een Kadodderversje aan de ingang bij de neerhofpoort. Als je Kadodder vindt zingt hij zijn liedje voor jou!

CD kadodderZijn lied en het verhaal van 'Kadodder en zijn boerderijvrienden' vind je op de CD 'Kadodder en de bijenkoningin'. Deze CD is te koop aan €13,92 op de kinderboerderij.

 

Boek KadodderHet nieuwe prentenboek is terug te koop ! Kostprijs: € 20,88

 

DierenvriendenboekjeHet dierenvriendenboekje, met weetjes, opdrachten en mopjes maakt de tocht door de boerderij nog veel leuker en boeiender. Dit boekje is te koop aan €2,32 op de kinderboerderij.

 

De guitige Kadodder prikkelt bij groot en klein de interesse in de natuur. Bovendien neemt hij je mee langs het boerderijpad. Op een bewegwijzerd wandel- en doepad voor kinderen tussen 4 en 10 jaar, kan je samen met Kadodder een spannend avontuur op de kinderboerderij beleven. Het pad vertrekt aan de neerhofpoort en loopt langs leuke en speelse infohuisjes. Als je de wegwijzers volgt, eindig je weer bij je vertrekpunt. Je hebt 1.30u nodig om de route af te stappen.

Boerderijpad 


Spotter, de gids van het Tivolibos!

SpotterSpotter is een speels en grappig eekhoorntje en de gids voor de kinderen in het Tivolibos. Het Spotterpad is een avontuurlijk bosbelevingspad voor kinderen vanaf 7 jaar. De route slingert zich doorheen het kastanjebos en start achter het Huizeke Taverne T'Ass aan de speeltuin. Als je de wegwijzers in het bos volgt kom je voorbij een twaalf informatieve en interactieve stopplaatsen. Speuren naar bosdieren, door een mollenpijp kruipen, balanceren tussen bomen, een liedje componeren op houtstammetjes ... spelenderwijs verkennen de kinderen het bos met al hun zintuigen. Het pad is toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelgebruikers.

Download het plan voor het Spotterpad

Spotterpad

Spotterpad

Spotterpad

Spotterpad

Print hier de kleurplaten van kadodder en spotter.