Gepubliceerd op:
19
mei
2020

Studenten kunnen momenteel niet in de bibliotheek terecht om tijdens de blokperiode te studeren, omwille van de huidge corona-maatregelen. Maar geen nood. Vanaf maandag 25 mei kunnen dagelijks 40 studenten in het Cultuurcentrum Mechelen terecht.

De kerk van het Cultuurcentrum wordt ingericht als studiezaal met werktafels, wifi en stopcontacten. Hier kunnen studenten en leerlingen vanaf 15 jaar zich voorbereiden op de examens en dit op veilige afstand van elkaar. Elke ochtend worden de studieplekken grondig ontsmet. 

Reserveren

De stille studieruimte zal elke weekdag open zijn van 9 tot 20u. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, is er online een reservatiesysteem opgezet. Om te vermijden dat sommige studenten meteen reserveren voor een hele periode en anderen de kans niet krijgen, is het enkel mogelijk de avond voordien, tussen 18 en 21u een plek voor de volgende dag te reserveren. Het toegangsbewijs kan je downloaden op smartphone. Een plekje reserveren kan vanaf zondag 24 mei tussen 18 en 21u via deze link.