Gepubliceerd op:
19
oktober
2018

Kerstmarkt aan de Dijle
Inschrijven kan vanaf nu!

Mechelen houdt je Warm 2018 komt er aan. Vijf onvergetelijke weekends staan op het programma komende winterperiode met heerlijke, warme, winterse activiteiten. Met als één van de grootste trekpleisters, de Kerstmarkt aan de Dijle. Na de succesvolle uitbreiding naar twee weekends vorig jaar, breiden we verder uit met een derde weekend kerstmarkt. 

Ook dit jaar willen we de Mechelse binnenstad weer helemaal onderdompelen in een warme, winterse en gezellige sfeer. Voor de kerstmarkt gaan we opnieuw op zoek naar originele, traditionele, verrassende en gezellige kraampjes. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend.

Warme oproep voor standhouders

Op de Kerstmarkt aan de Dijle bieden wij ruimte aan Mechelse verenigingen, zelfstandigen en andere geïnteresseerden om tegen een beperkte vergoeding een chalet uit te baten. Wil jij of je vereniging graag een chalet uitbaten met winterse en/of handgemaakte producten? Of wil je heerlijke soep, chocolademelk of winterse hapjes die met veel liefde bereid worden verkopen? Het kan allemaal! Hoe origineler, warmer en winterser, hoe beter.

Inschrijven om deel te nemen aan onze kerstmarkt kan nog tot en met 28 oktober via deze link.
Heb je nog bijkomende vragen?  Stuur een mailtje naar standhouders@mechelenhoudtjewarm.be.

Kerstmarkt

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.