Startdatum
10 januari 2022
Einddatum
31 maart 2022

Aannemer Vanhoeyveld werd door de stad aangesteld en start op 10 januari 2022 met de werken. De werken duren, zonder onvoorziene omstandigheden, tot eind maart 2022.

Verkeerssituatie

De aannemer gebruikt in de Veluwestraat twee parkeerplaatsen voor het inrichten van de werf. Een derde parkeerplaats wordt ingenomen door tijdelijke fietsenstallingen.

Het kruispunt van de Korte Veluwestraat met de Veluwestraat is gedurende de grootste periode afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voetgangers en fietsers behouden altijd doorgang.

De Veluwestraat wordt tussen het kruispunt met de Korte Pennincstraat en het kruispunt met de Poelstraat tijdelijk dubbelrichting.

Voor de bereikbaarheid van de Lange Pennincstraat, de De Langhestraat en de Nieuwe Kapucijnenstraat te behouden, leggen we een omleiding in via ventweg Koningin Astridlaan > Korte Heistraat > Keerbergstraat > Dijle > Haverwerf > Hertshoornstraat > Adegemstraat > Karmelietenstraat > Poelstraat > Veluwestraat.

of als alternatieve omleiding via Hoogstraat – Korenmarkt - Adegemstraat – Karmelietenstraat – Korte Penninckstraat – Poelstraat – Veluwestraat.

Vragen