Gepubliceerd op:
1
oktober
2018

Dokters en thuisverplegers verliezen vaak heel wat tijd met het zoeken naar een parkeerplek vlak bij hun patiënten. Heb je een privéparkeerplaats, bijvoorbeeld voor een oprit of garage? Help hen en maak er een Zorgparking van.

Dokters, verplegers en andere zorgverstrekkers vinden niet altijd een parkeerplaats dicht bij de woning van hun patiënt. Daardoor moet de patiënt wachten en lopen de huisbezoeken vertraging op.

Heb je een privéparkeerplaats, bijvoorbeeld voor een oprit of garage? Dan kan je hen helpen door van jouw parkeerplaats een Zorgparking te maken. Ze kunnen er tijdens hun huisbezoek tussen 8 uur ’s morgens en middernacht 45 minuten gratis parkeren. Moet je toch dringend weg? Dan bel je het gsm-nummer dat op de kaart achter de voorruit van de wagen steekt. Simpel. Je helpt bovendien niet alleen de zorgverstrekkers, maar ook je hulpbehoevende buur. En het kost je geen cent.

In slechts twee stappen doe je mee:

  1. Schrijf je in via www.mechelen.be/zorgparking
  2. Kleef de sticker op je parkeerplaats/garagepoort. Zo weten zorgverstrekkers dat ze jouw parkeerplaats mogen gebruiken.

Meer informatie vind je via www.mechelen.be/zorgparking

Zorgparking - sticker