Gepubliceerd op:
29
maart
2024

Doe jij boodschappen op de markt? In april kan je op de zaterdagmarkt vier weekends na elkaar deelnemen aan de wedstrijd 'Maand van de Markt'. Koop iets bij een deelnemende marktkramer en maak kans op een leuke prijs!

In april staat de wekelijkse markt centraal in Mechelen. Tijdens de Maand van de Marktzetten we de lokale marktkramers in het zonnetje én maken markbezoekers kans op mooie prijzen met de ‘Kras & Win’-actie.

Kras & Win! 

Bij iedere aankoop op de markt in april ontvang je als bezoeker van de deelnemende marktkramer een kraslot waarmee je kans maakt op tal van leuke prijzen. Als kers op de taart maak je als marktbezoeker bij iedere aankoop ook kans op de provinciale hoofdprijs, een fonkelnieuwe e-bike ter waarde van € 2699!

Deze campagne, die heel de maand april loopt, wordt een feest van lokale verbondenheid, unieke ontdekkingen en fantastische prijzen. De Mechelse zaterdagmarkt is dan ook een gezellige en diverse markt in het centrum van de stad. Met meer dan 100 marktkramen is er keuze genoeg op de markt in Mechelen! Een wekelijks niet te missen uitstapje voor vele Mechelaars. 

Of je nu een trouwe bezoeker bent van de zaterdagmarkt of deze voor het eerst ontdekt, de ‘Kras & Win’- actie maakt winkelen op de markt in april extra bijzonder. De markthandelaars en het stadsbestuur hebben de handen in elkaar geslagen om een waaier aan prijzen aan te bieden die de diversiteit en charme van onze stad en zijn markt weerspiegelen. 

Wat kan je winnen?

Elke marktbezoeker maakt bij iedere aankoop bij een deelnemende marktkramer kans op de provinciale hoofdprijs: een fonkelnieuwe NORTAe-bike ter waarde van € 2699.

Daarnaast kan je op onze wekelijkse markt verschillende prijzen in de wacht slepen, waaronder:

  • Tickets voor een beklimming van de Sint-Romboutstoren.
  • Cadeaubons van de deelnemende marktkramers.
  • Unieke draagtassen gemaakt door AMAi.
  • ...

Hoe deelnemen? 

  • Iets gekocht? De marktkramer geeft je een kraslotje.  
  • Kras de beschermlaag op het lotje weg en je ziet meteen of je kans maakt op een prijs of niet.
  • Registreer je op de website

Praktisch

  • 6, 13, 20 & 27 april, telkens van 7 tot 13u
  • Grote Markt, Steenweg, Schoenmarkt, IJzerenleen, Hallestraat, Befferstraat, Veemarkt, Désiré Bouchérystraat, Botermarkt.

We zien jullie graag op de markt. Tot dan.