Gepubliceerd op:
28
april
2017

Na aankondigingen over de komst van Stan Van Samang, Basement Jaxx (dj-set) en Starsailor, geeft de organisatie opnieuw tien namen vrij. 

Een van die nieuwe namen is Equal Idiots. Voor de vierde week op rij staat de band helemaal bovenaan in De Afrekening van Studio Brussel met hun track Put My Head In The Ground

Ook The Lighthouse tekent present. De band was recent een van de winnaars van ‘de Nieuwe Lichting’, de talentenjacht van Studio Brussel. Hun single Hollywood wordt door het grote publiek enorm gesmaakt. Door de dansbare pop die ze brengen, krijg je ook dit liedje niet uit je hoofd. Net zoals Equal Idiots zullen ze het Groot Podium op zaterdag in vuur en vlam zetten.

De comeback van André Brasseur, de keizer van het orgel, is één van de mooiste muziekverhalen van de jongste jaren. Vorig jaar zette hij de Marquee op Pukkelpop op zijn kop. Bekend van million seller Early Bird, zal deze artiest dit jaar op zondag op het Groot Podium verschijnen!

Zondag garanderen Kapitein Winokio en Ghost Rockers vertier aan het Groot Podium. In het uiteenlopende programma mag ook wat steviger gerief niet ontbreken. Daarom verwelkomen we ook Fleddy Melculy. De Vlaamse metalband is uit de hel afgedaald om de metal op aarde te redden. Aanschouw en ga wild op zondag aan het Apart Podium op de Botermarkt.

De organisatie programmeert ook een opzwepende en swingende avond met hits uit eind jaren ’60 en begin jaren ’70. Niemand minder dan Nathalie Meskens zakt naar Maanrock af, met haar show Meskens in Motown.

Murdock, bezieler van Rampage, het grootste drum ’n bass event van Europa, werd ook toegevoegd aan de line-up. Je hoort hem elke vrijdagavond op Studio Brussel en hij heeft eerder menig festivalgangers laten losbarsten op o.a. Dour, Laundry Day en Tommorowland. Voor alle drum ’n bass fanaten is zaterdag the place to be aan het Feest Podium.

Eind 2016 won Faisal nog de Red Bull Elektropedia Award van beste dj en eind augustus sluit hij de keet af op zaterdag op de Grote Markt!

Als laatste, maar zeker niet de minst belangrijke, zet ook DVTCH NORRIS op vrijdag het feestje stevig in op de IJzerenleen. Deze Antwerpse rapper weet als geen ander de festivalgangers de tijd van hun leven te bezorgen.

Op vrijdag 19 mei wordt de volledige line-up van Maanrock bekend gemaakt.

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.