Bij Manestarters zijn we van een ding overtuigd: iedereen kan ondernemen, als de goesting maar groot genoeg is! Op deze pagina willen we je inspireren door verhalen van je eigen leeftijdsgenoten en collega-ondernemers.

Dit keer is het de beurt aan onderneemsters Christina de Witte, ook bekend als haar alter ego Chrostin, en Mariam Harutyunyan van modemerk Kinarmat. Deze twee sterke dames zijn ondertussen een gevestigde waarde in Mechelen en lanceerden op 11 oktober samen een exclusieve kledingcollectie genaamd 'Sisters in business'.

Op 11 oktober organiseerden ze een hele avond rond gendergelijkheid en vrouwen in de ondernemerswereld. 

Ook Manestarters was erbij om haar ambassadrices te steunen, maar ook om twee nieuwe projecten voor het najaar voor te stellen: BAAS XSen Fiedlab2800

 

Bekijk de video's hieronder om het ondernemersverhaal van Mariam en Christina te ontdekken. 

Meer verhalen van jonge ondernemers?

Op het Youtube-kanaal van stad Mechelen kan je de ondernemersvideo's van onder andere Coffice, Kato Gateaux, Pomo drinks ontdekken. 

 

Manestarters is een initiatief van stad Mechelen in samenwerking met Thomas More, KU Leuven (Campus De Nayer) en J@M vzw.
Dit project wordt gerealiseerd met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) alsook met Vlaamse cofinanciering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.