Ondernemen, dat zit in je bloed. 
Je hebt dat of je hebt het niet.
Ben je daar niet nog wat te jong voor? 
Oei, zo'n onzeker bestaan, zou je dat wel doen?
Waar ga je de financiële middelen vandaan halen?

Ben jij het ook beu om deze - wellicht goedbedoelde en bezorgde - reacties te krijgen wanneer je vrienden of familie vertelt over jouw droom of grandioos idee? Of is het misschien je eigen kleine onzekere stemmetje dat je die vragen influistert?

Een ding is zeker: bij Manestarters zijn we ervan overtuigd dat iedereen kan ondernemen, als de goesting maar groot genoeg is! Laat je inspireren door je eigen leeftijdsgenoten en ontdek hier elke week een inspirerend, jong en Mechels ondernemersverhaal. 

Deze week: het ondernemersverhaal van cartooniste Christina De Witte, misschien ook bekend als haar alter ego Chrostin

Vorige week: het ondernemersverhaal van Mariam Harutyunyan. Deze jonge Mechelse met Armeense roots wil met haar kledinglijn Kinarmat, vaak bedrukt met statements, de kloof tussen mannen en vrouwen in de (ondernemers) wereld aanpakken. Bekijk het verhaal van deze straffe madam hieronder. 

Bekijk ook deze ondernemersverhalen  

Coffice: Lennard renoveerde een prachtig pand tot bar en workspace, runt het bedrijf samen met zijn zus en combineert het ondernemerschap met zijn andere passie: voetbal.

Maarten en Jens van POMO drinks  lanceerden een alcoholvrij festivaldrankje. 

Carl Desmet (Optical Infinity) en Kato Lauwens (Kato Gateaux) praten over de combinatie van hun studies met het ondernemerschap. 

Manestarters is een initiatief van stad Mechelen in samenwerking met Thomas More, KU Leuven (Campus De Nayer) en J@M vzw.

Dit project wordt gerealiseerd met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) alsook met Vlaamse cofinanciering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.