Bij Manestarters zijn we van een ding overtuigd: iedereen kan ondernemen, als de goesting maar groot genoeg is! Op deze pagina willen we je inspireren door verhalen van je eigen leeftijdsgenoten en collega-ondernemers.

Dit keer is het de beurt aan onderneemster Loes van Poolster Producties.Haar centjes verdient Loes als freelance copywriter en met het schrijven van scenario’s. Daarnaast timmert ze met BAAS aan de weg voor Poolster Producties, een vzw die musicalpaketten aanbiedt aan basisscholen.

foto: Nouchka de Maeyer/ by Nouchka

Wil je het volledige verhaal van Loes ontdekken? Lees dan hier verder.

Zit je zelf ook met goesting om te ondernemen maar kan je nog wat wat ondersteuning gebruiken? Neem dan contact op met de dienst Economie voor een gratis startersgesprek

Meer verhalen van jonge ondernemers?

Op het Youtube-kanaal van stad Mechelen kan je de ondernemersvideo's van onder andere Coffice, Kato Gateaux, Pomo drinks ontdekken.

Ook hier vind je heel wat getuigenissen en tips van starters en ervaren ondernemers. 

Manestarters is een initiatief van stad Mechelen in samenwerking met Thomas More, KU Leuven (Campus De Nayer) en J@M vzw. Dit project wordt gerealiseerd met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) alsook met Vlaamse cofinanciering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.