15 december 2020, 19 - 20u

Afterwork netwerksessie

Een goed netwerk uitbouwen is cruciaal voor je onderneming. Alleen vindt niet iedere starter of ondernemer netwerken even prettig: een onbekende aanspreken, jezelf voorstellen, het gesprek gaande houden …

Maar zo hoeft het dus niet te gaan. Netwerken kan ook plezant en informeel zijn. Toegegeven, de huidige coronacrisis maakt het iets moeilijker om gelijkgestemde zielen in real life te ontmoeten. Manestarters wil jou in deze periode toch de kans geven om even met anderen van gedachten te wisselen over jouw plannen en dromen.

Wil je andere jonge starters leren kennen of je ondernemersvragen voorleggen aan een expert? Dan is de afterwork netwerksessie op 15 december om 19u echt iets voor jou.

De sessie gaat online door via Microsoft Teams. Het event is gratis, vooraf inschrijven is verplicht. Enkele dagen voor het event ontvang je de link naar het online event.

Schrijf je hier in voor deze sessie.


17 december 2020, 12.45 - 13.45u

DIY boekhouding

Als student-ondernemer moet je verplicht een boekhouding voeren. Kan je dat zelf doen? Stijn Goos van Accountants- en advieskantoor SBB legt je graag uit hoe je dat doet.

Schrijf je hier in voor deze sessie

 


VLAIO Databank events voor ondernemers

Een overzicht van events en organisaties voor ondernemers over heel Vlaanderen