De zaterdagmarkt gaat door in aangepaste vorm. Lees hier alles over de aangepaste regeling en voorzorgsmaatregelen.

Mechelse Markten

In Mechelen kan je voor je verse voedingswaren wekelijks terecht op onze zaterdagmarkt of kleinhandelsmarkt. Ook onze bloemenmarkt is zeker een bezoekje waard.

Zaterdagmarkt  

Elke zaterdagochtend tussen 7 en 13 uur (behalve op 1 januari, 25 december en tijdens Maanrock) kan je vertoeven op de wekelijkse zaterdagmarkt. De markt gaat door in de Mechelse binnenstad en concentreert zich rond de centraal gelegen Grote Markt.  

Kleinhandelsmarkt  

Op maandag, woensdag en vrijdag kan je terecht op de Guido Gezellelaan (Centjesmuur) voor de Mechelse kleinhandelsmarkt. Een kleine, gezellige en traditionele markt waar je verse voedingswaren kan aankopen. Indien de marktdag valt op een wettelijke feestdag, zal de markt niet doorgaan.  

OPGELET! De markt kan door werkzaamheden even niet doorgaan aan de Centjesmuur/Guido Gezellelaan. Vanaf begin januari tot eind april 2021 kan je dus elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 8 en 13 uur je verse producten aankopen op het Rode Kruisplein, aan de overkant van de Centjesmuur.

Bloemenmarkt Stedelijke Begraafplaatsen  

Jaarlijks kan je tussen 25 oktober en 2 november, van 9 tot 17 uur,  terecht op de stedelijke begraafplaats te Mechelen en Hombeek voor de aankoop van bloemen en chrysanten.