Mechelen is een aantrekkelijke en goed bereikbare centrumstad die blijvend wil investeren in haar economie. De stad kent immers een rijke economische geschiedenis die tot op vandaag heel wat succesvolle ondernemingen heeft aangetrokken.

Ook in de toekomst wil Mechelen die rol blijven spelen en zich blijven profileren als een stad met warm en hartelijk onthaal ten aanzien van ondernemers en een dynamische en diepgaande ondersteuning bieden voor startende ondernemers. Daarom transformeerde de stad in 2011 de voormalige ziekenhuissite ‘St-Rombouts’ tot een bruisende ondernemershub. Het Oh! biedt ruimte aan ondernemers die zich begeven binnen de creatieve of digitale economie.

 Oh! Tuin

Diverse events bieden ondersteuning aan start-ups en scale-ups gevestigd in het Oh!, maar door toe te treden in onze community staan deze activiteiten ook voor jou open. 

Ondertussen is het Oh! Mechelen uitgegroeid tot een co-creatief  platform waar bijzondere crossover-samenwerkingen leiden tot innovatieve diensten en producten.