Gepubliceerd op:
19
januari
2023

Op donderdagavond 23 maart om 19u leer je hoe je jouw kringlooptuin met een paar eenvoudige ingrepen klaarmaakt voor het veranderende klimaat. Schrijf je hier in.

De infosessie duurt ongeveer 1,5 uur en is gratis. Schrijf je in, laat je e-mail adres achter en vlak voor deelname ontvang je een link in je mailbox.

Ons klimaat en onze leefomgeving wijzigen

Dat merk je aan heel wat grote en kleine dingen: de grondwaterstand in je tuin, de jaarlijks weerkerende extreme zomertemperaturen, extreme buien en onweders, en het steeds meer opduiken van plantenziekten, exoten en invasieve soorten.  Je kan je kringlooptuin met een paar eenvoudige ingrepen ‘wapenen’ tegen al dat natuurgeweld.

De impact van jouw tuin op het klimaat

Je tuin ondervindt invloed van het klimaat, maar hoe je jouw tuin inricht, heeft ook een impact op het klimaat in jouw buurt en straat. Hoe meer klimaatvriendelijke tuinen we inrichten, des te beter dit is voor het klimaat in onze dorpen en steden. Wil je dieper ingaan op de klimaatproblematiek en krijg je graag concrete en praktische tips over klimaatvriendelijk tuinieren?  Dan zit je goed bij deze infosessie.


Schrijf je in

In samenwerking met Vlaco vzw en Ivarem