Gepubliceerd op:
13
september
2023

Stad Mechelen doet mee aan de Open Bedrijvendag op 1 oktober van 10 tot 17 uur. We zetten die dag de deuren open van ons Sociaal Huis (Lange Schipstraat 27). Kom zeker eens langs als je nieuwsgierig bent!

Op de open bedrijvendag zetten we onszelf op de kaart als bedrijf, als werkgever en als spilfiguur in de contacten met andere bedrijven/ werkgevers. We zetten onze innovatieve projecten rond loopbaan en werk in de kijker.

Ben je nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van het Sociaal Huis en wil je eens binnenkijken bij de collega's? Zet 1 oktober dan met stip in je agenda.

Op het programma

  • Minitentoonstelling rond de geschiedenis van het gebouw. Wist je dat dit altijd een sociale invulling had?
  • Hoe ziet de job van een maatschappelijk werker eruit? 
  • Leer verschillende diensten kennen rond de thema’s loopbaan en werk! 
    Ken je bijvoorbeeld het project 12work al? Het is één van de eerste 'open hiring' projecten in Vlaanderen. Dat wil zeggen dat we mensen een job aanbieden zonder een volledige sollicitatieprocedure te laten doorlopen. Zo verlagen we de drempels naar de arbeidsmarkt en stellen we die open voor iedereen. Wist je dat...maar liefst 25 collega's zo tijdelijk of vast aan de slag gingen bij Stad Mechelen.
  • Of ontdek het digibankpunt, de Leerwinkel, 38volt... en nog veel veel meer.

Je ontdekt het via www.openbedrijvendag.be/bedrijven/sociaal-huis-mechelen/ of natuurlijk in het Sociaal Huis op 1 oktober, 10-17u.