Gepubliceerd op:
7
maart
2018

Tijd voor t’ASS

Het vroegere ‘Huizeke’ in Tivoli, wordt omgetoverd tot een gezellig eetcafé. Iets drinken op het zonnige terras vlak naast de speeltuin, zin in een pannenkoek of een lekkere lunch? Dan ben je vanaf 1 april bij eetcafé t’ASS op het juiste adres.

t’ASS is het hele jaar open van woensdag tot en met zondag, telkens vanaf 10u. Tijdens de schoolvakanties is t’ASS 7 dagen op 7 open.

Jobervaringscentrum

De naam is niet toevallig gekozen. t’ASS is een jobervaringscentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis (ASS). De uitbating is in handen van vzw De Krone en wordt ondersteund door de stad Mechelen. Jongeren met ASS krijgen in t’ASS de kans om werkervaring op te doen.

T 015 63 88 89
info@jec-dekrone.be
www.jec-dekrone.be

Kinderboerderij Tivoli ook terug open vanaf 1 april

  • De schapen, konijnen, kippen en vele andere dieren zien er op 1 april op hun paasbest uit. Breng ze een bezoekje in de kinderboerderij tussen 13.30u en 17.30u.
  • Wil je de dieren aaien? Dat kan in de knuffelhoek van de kinderboerderij tussen 15u en 16u.
  • Guitige Kadodder loopt die dag rond in het park. Wie weet loop jij hem wel tegen het lijf.
  • Teveel energie? Leef je uit in de nieuwe speeltuin met klimtorens, burchten, glijbanen en loopbruggen. Voor de allerkleinsten is er een zandbak en aangepaste speelhoek met leuke speeltuigen.

t'ASS opening

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.