Gepubliceerd op:
25
juli
2019

Het Plantjesweekend viert zijn 25ste verjaardag. Ook nu is Kom tegen kanker op zoek naar vrijwilligers die op 13, 14 en 15 september azalea’s willen verkopen. Hoe meer vrijwilligers meehelpen, hoe meer plantjes er verkocht worden.

Een azalea kost 7 euro en elke verkochte azalea maakt écht een verschil. Je kiest zelf hoe lang je helpt: een paar uur, een namiddag, of zelfs een hele dag. Tijdens de verkoop draag je een badge of hesje waardoor je herkenbaar bent als officiële verkoper van Kom op tegen Kanker. En wees gerust, je staat nooit alleen aan een verkoopstand, je kan aansluiten bij mensen die al ervaring hebben. 

Heb je zin om mee te helpen als vrijwilliger? Laat het ons weten via serge.uytgeerts@mechelen.be of 0472 79 39 81. 

De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Zo worden er onder andere speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen. Meer details over het plantjesweekend en het werk van Kom op tegen Kanker vind je op www.komoptegenkanker.be/plantjesweekend.

Een lijst met alle Mechelse verkooppunten vind je binnenkort op www.mechelen.be/plantjesweekend.