Gepubliceerd op:
4
juli
2017

Woonpunt Mechelen en de stad Mechelen zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die zich willen inzetten om de sociale samenhang in de vernieuwde wijk Oud Oefenplein te versterken.

Ideale locatie

De wijk Oud Oefenplein (“de Plaon” in de volksmond) is een sociale woonwijk in Mechelen Noord. De wijk is uitstekend gelegen (vlakbij de R6 en dus ook vlakbij de E19) en heeft via het openbaar vervoer uitstekende verbindingen met zowel het centrum van Mechelen als met de Mechelse stations.

Diverse wijk

Het Oud Oefenplein is ook een heel diverse wijk: de bewoners komen van over heel de wereld. Door een grootschalige renovatie – de woningen zijn helemaal vernieuwd- verwelkomde de wijk heel wat nieuwe bewoners. Ze kennen elkaar nog niet zo goed en dat willen we graag veranderen.

Iets voor jou?

Daarvoor hebben we jou misschien wel nodig. Jij engageert je heel actief voor de wijk en zorgt voor nieuwe stimulansen en dynamiek. In ruil woon je aan voordeeltarief in de wijk. Woonpunt Mechelen geeft je dus een fikse maandelijkse korting in vergelijking met wat zo’n woning zou kosten op de private huurmarkt.

Lijkt dit iets voor jou? Lees hier zeker en vast het volledige vacaturebericht en neem zo snel mogelijk contact op met Niki Verstraeten via niki.verstraeten@woonpuntmechelen.be of op 015 28 09 30.