Gepubliceerd op:
19
november
2018

Ken jij een straffe vrijwilliger of een organisatie die zich vrijwillig inzet in Mechelen en daarvoor een dikke merci verdient? Nomineer die dan voor de Prijs voor de Vrijwilliger 2019!

Vrijwilligers vind je overal. Denk bijvoorbeeld aan je buurvrouw die met de glimlach haar schouders onder elk buurtfeest zet. De materiaalman die leeft voor de ploeg of de enthousiasteling die elk weekend klaar staat voor de kinderen van de jeugdbeweging.

Nomineer jouw straffe vrijwilliger

Elke vrijwilliger maakt het verschil. Bedank hen met een compliment, een high-five of een knuffel. Of beter nog nomineer jouw straffe vrijwilliger voor 'De Prijs van de Vrijwilliger'. Elk jaar benoemt de stad een Mechelaar en een Mechelse vereniging of organisatie tot ‘Vrijwilliger(s) van het jaar’. Zij staan symbool voor alle onmisbare vrijwilligers die hun schouders onder Mechelen zetten.

Je kan een kandidaat voordragen door voor 11 januari 2019 het formulier Prijs voor de Vrijwilliger in te vullen via www.mechelen.be/vrijwilliger.

Feestelijke huldiging tijdens de week van de vrijwilliger

Tijdens de Week van de Vrijwilliger (23 februari t.e.m. 3 maart 2019), worden alle genomineerden in de bloemetjes gezet met een oorkonde en feestelijke huldiging. Tijdens die huldiging maken we ook de winaars van de 'Prijs voor de vrijwilliger 2019' bekend.

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.