Wat?
Content maken tijdens Maanrock bij de Wolfcrew. 

Wanneer? 
vr 23, za 24 en zo 25 augustus. 

Hoe? 
Twee professionele contentmakers zullen jullie inhoudelijk en technisch begeleiden en meenemen in de wereld van de festivalcontent. Daarvoor stellen we een vast team samen van 20 Wolven. 

Wie? 
Stef
kennen jullie van Studio Brussel. Sinds 2016 is hij er social redacteur, killer storyteller en videograaf voor onder andere Linde staat op (of stond eerder) , De Warmste week en interviews met Billie Eilish en YUNGBLUD. 

Thomas is freelance fotograaf gespecialiseerd in muziek, festivals en events. VTM, Qmusic, Studio Brussel en De Roma schakelen hem geregeld in voor zijn beelden.  Dat treft! 
Want tijdens Maanrock komt hij de fotografen onder jullie graag bijstaan in het vinden van een goed shot (en dan heb ik het niet over een tequila shot;) ) of de juiste nabewerking op je foto.

 Deze mannen komen samen met jullie nadenken over toffe invalshoeken, originele interviewideeën, social concepten en ondersteunen jullie met plezier tijdens jullie postproductie zodat jullie leuke content de lucht in kunnen knallen én er vooral zelf iets uit leren.  

Wanna join? 
Schrijf je in. Afhankelijk van jouw goesting en beschikbaarheid stellen we een team samen.

 

 

  • 1Gegevens
  • 2Overzicht
  • 3Bevestiging
Geboortedatum *
Wat wil je graag doen? (1e keuze) *

Alert: Als je interviews doet, ben je zelf verantwoordelijk voor de montage ervan. Je kan altijd hulp vragen aan andere wolven, maar het is de bedoeling dat je jouw eigen montage opvolgt. 

Wat wil je graag doen? (2e keuze) *
Ben je 3 dagen (voltijds) beschikbaar? *
Ben je dinsdag 13/08 (vanaf 18u30) beschikbaar voor een brainstorm? *