Maanrockrally @ De Club Bij liveoptredens komt heel wat kijken en daar geeft Project Wolf jou de kans om je competenties te ontwikkelen of je talenten te ontdekken tijdens de workshops festivalhosting.  Zou je graag eens je kans wagen om de bands voor te stellen voor een publiek? Of de basisbeginselen van concertfotografie meepikken? Grijp hier je kans én ondersteuning voor en tijdens de Maanrockrally. 

Wil je er een (of meerdere) van deze avonden bij zijn om je skills te verbeteren? Join dan de workshops Festivalhosting

Project Wolf is ons medialab voor jongeren van 16 tot 25 jaar. Een plek om te experimenteren met media en alles daarrond.

 

 

  • 1Gegevens
  • 2Overzicht
  • 3Bevestiging
Geboortedatum *

Waar kan je aan deelnemen: 

*Presentatietechnieken: Presentatrice Nasrien Cnops leert je de skills van het presenteren voor een publiek, welke houding neem je best aan en hoe schrijf je een goeie tekst om een liveband voor te stellen aan je publiek.  Volg je deze workshop, dan is het de bedoeling dat je je ook engageert op min 1 van de Maanrockrally's zelf voor presentatie van de livebands. 

*Concertfotografie: Julie is als huisfotografe voor Trix en Het Depot de geschikte persoon om jullie te helpen in de wereld van de concertfotografie.
Volg je deze workshop, houd dan deze 3 data vrij: 
1: de concertbasics op 23/3 van 11u-14u
2: concertfotografie in de praktijk: op 5/4 vanaf 20u-23u
3: Lightroom-nabewerking + feedbacksessie op 12/4 vanaf 19u-23u

 

*Tappen: Geen feestje zonder goed volk achter de toog. Wil je graag je sociale skills of horecaskills verbeteren, kom dan tappen aan de gezellige toog van De Club. Natuurlijk zijn je vrienden of vriendinnen ook welkom. 

Ik schrijf me in bij festivalhosting voor volgende workshop(s): *
Presentatietechniek in de praktijk *
Traject concertfotografie *
Tappen @ Maanrockrally *