Gepubliceerd op:
8
oktober
2021

Op zaterdag 23 oktober komt dé stadswijk van de toekomst helemaal tot leven. Ontdek de maquette en de toekomstbeelden. Of volg een uitgestippelde route met de fiets, per step of te voet. Afspraak tussen 14 en 17u aan de achterkant van het station.

Achter het station, langs de Leuvense Vaart, ligt het 100 voetbalvelden grote Ragheno. Vandaag een industrieterrein met weinig structuur en vervuilde grond. In de toekomst een nieuw, duurzaam en aantrekkelijk stadsdeel, waar je kan wonen, werken en ontspannen in het groen op een boogscheut van het centrum. 

Benieuwd hoe dé stadswijk van de toekomst eruitziet? Ontdek het op zaterdag 23 oktober tijdens het info-event achter het station. Een maquette en toekomstbeelden maken de Ragheno-plannen concreet bij een hapje en een drankje. Of volg een uitgestippelde route doorheen de site met de fiets, per step of te voet.

Afspraak op zaterdag 23 oktober tussen 14 en 17u aan de achterkant van het station, ingang Hanswijkvaart t.h.v. Colomabrug. Inschrijven is niet nodig.

Iedereen mag komen

Deel dit facebook-event zet je op aanwezig en nodig gerust je Mechelse vrienden uit.

Extra infodagen

Kan je er dan niet bij zijn op 23 oktober, maar ben je wel benieuwd naar de maquette en de toekomstbeelden? Kom ze dan op dinsdag 26, woensdag 27 of donderdag 28 oktober bekijken in The Crescent / De Mot (Motstraat 30). Je kan er terecht tussen 08.30 en 17.30u. Van 12 tot 14u is er ook telkens een medewerker van Stad Mechelen aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Meer info: www.mechelen.be/ragheno