OH! Mechelen

Het Oh! Mechelen Ondernemershuis is een broedplaats voor innovatief en creatief ondernemerschap. Zowel startende als gevestigde ondernemers steken de koppen samen in deze inspirerende site in het historische centrum van de stad.

Het Oh! wil lokaal ondernemerschap versterken en biedt u naast haar vele andere activiteiten ook professioneel ingerichte kantoorruimtes en vergaderzalen aan, in combinatie met een dienstenpakket (zoals onthaal, secretariaat, het gebruik van ICT en kantoorapparatuur…).

Een bruisende en creatieve locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten: dat is het Ondernemershuis in Mechelen.

Mest

Stad Mechelen heeft een samenwerking met vzw Mest. Mest biedt starters tijdelijk een proeftuin aan in leegstaande handelspanden. Mest creëert in Mechelen een positief klimaat voor mensen met ondernemingszin door starters te stimuleren en te ondersteunen. Zo willen we lokaal talent in Mechelen houden en onze stad verder uitbouwen als aantrekkelijke stad voor ondernemers en shoppers. Naast hun reguliere werking geven ze met de projecten The Box enArtenova het lokaal ondernemerschap nog een extra duwtje in de rug.

Heb je interesse om een je eigen concept uit te testen in een Mechels pand? Neem dan zeker een kijkje op website van Mest en neem contact op met hen.

Artenova

Beginnende Kunstenaars en creatieve ondernemers palmen het Artenova-gebouw aan de Hendrick Consciencestraat 56 in. Een plek om (samen) te werken, waar nieuwe creatieve ideeën ontstaan, waar concerten, voorstellingen, vernissages, enzovoort plaatsvinden. Een plek waar de kunstenaar uiteindelijk de cultuurliefhebber ontmoet. Een creatieve hub van 3000 m²!

Interesse in ARTenova? Vragen over de beschikbaarheid en prijs van een ruimte? Contacteer de vzw MEST voor meer info!

Bizlocator

Vind via bizlocator ruimte om te ondernemen in Mechelen.

BizLocator is het kanaal dat ondernemers helpt in de zoektocht naar een passende professionele locatie en dit in nauwe samenwerking met de dienst economie en het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Als ondernemer is tijd uw meest kostbare bron voor de vooruitgang van uw activiteit. bizLocator maakt een niet-onbelangrijke keuze voor u eenvoudiger. Of u nu start met een nieuwe zaak, uitbreidt naar een nieuwe regio of uw commerciële activiteit volledig wenst te verplaatsen, via bizLocator heeft u die nieuwe locatie razendsnel gevonden. Duik in het aanbod van meer dan 180 aanbieders en ontdek welke panden voldoen aan uw zoekcriteria.

Meet In Mechelen

De organisatie van een meeting, incentive of event vraagt tijd en kennis. Tenzij je je laat adviseren door specialisten van Meet in Mechelen. Zij kennen de stad en haar omgeving door en door en verlenen je graag advies op maat. Helemaal gratis.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Meet in Mechelen en laat je verrassen!

De Proeftuin

De proeftuin ligt op de Korenmarkt (17) die sinds enige tijd een sterke heropleving kent. Bij de Proeftuin leggen we de nadruk op horecaconcepten en cross-overs tussen horeca en handel. Je kan jouw concept hier uittesten op maandbasis.

Dit pop-up horecaproject biedt startende horecaondernemers tot eind mei 2019 gedurende maximaal drie maanden de kans om hun culinair concept in de praktijk af te toetsen met de markt en ervaring op te doen. Het interieur van het vroegere café werd hiervoor volledig vernieuwd met de nodige voorzieningen om een horecazaak uit te baten.