Ook ontmoetingen met buren geven je extra energie. En dus trekken we ook naar de wijken, de buurten en de dorpen. We moedigen Mechelaars aan om samen te komen op de bankjes in de buurt voor een picknickbabbel. Aan verschillende banken kan je tijdens de 10-daagse ook terecht voor activiteiten.

Picknickbabbels

In 2020 en 2021 installeerden we gevelbanken en picknicktafels in verschillende Mechelse buurten. Deze banken maken het nog makkelijker om een praatje te slaan. Staat er een gevelbank of picknicktafel in jouw buurt? Hou dan je brievenbus goed in de gaten. Misschien vind je binnenkort wel een uitnodiging in jouw bus voor een gezellige picknick of apero? We vroegen alle meters en peters om hun buren uit te nodigen. Ze voorzien zelf iets lekkers. Maar het zou natuurlijk fijn zijn als iedereen iets zo meebrengen. Zo maak je er samen met je buren een fijn moment van!
 
Ben je meter/peter van een gevelbank of picknicktafel en heb je extra uitnodigingen nodig? Download de uitnodiging hier.

Buur(t)banken

Aan verschillende banken kan je tijdens de 10-daagse ook terecht voor activiteiten. We vormen deze banken tijdelijk om tot Ask-Me-Anything-banken waar mensen uit de buurt komen vertellen over hun passie.

 

Klik hier voor meer AMA-bankjes.