Gepubliceerd op:
23
oktober
2017

Energiepunt Mechelen organiseert in samenwerking met IGEMO een samenaankoop dakisolatie.
Schrijf je vrijblijvend in.

Via een slecht of niet-geïsoleerd dak gaat tot 30% van de warmte in je woning verloren. Dat maakt van je dak de grootste energievreter in je woning. Dakisolatie is dan ook de eerste stap als je wil besparen op je energiefactuur.

Het isoleren van je dak biedt veel voordelen:

  • lagere energiekosten
  • minder warmteverlies
  • meer comfort
  • conform de nieuwe norm voor dakisolatie*
  • minder CO2-uitstoot

Wil je het warmteverlies in je woning aanpakken en besparen op je energiefactuur? Heb je geen zin om zelf op zoek te gaan naar de beste prijs en de beste aannemer? Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor de samenaankoop dakisolatie. Deelnemen kan je tijd en geld besparen.

  • Interesse? Schrijf je vrijblijvend in. Wij houden je op de hoogte van het beste aanbod in het voorjaar van 2018.
  • Het aanbod van de samenaankoop wordt bepaald door een stuurgroep. Dit is een groep enthousiaste burgers die samen het aanbod kiezen en gunstige voorwaarden bedingen. Wil je graag meewerken aan de stuurgroep? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! We zien je graag op 2 vergaderingen, op 16 november 2017 en 22 februari 2018, telkens om 20 uur waar je dan mee beslist over de prijsvraag en de keuze van leverancier.
  • Ben je als aannemer geïnteresseerd om een prijsvraag te ontvangen? Je kan tot 9 februari 2018 je offerte inleveren. Contacteer ons via samenaankoop.dakisolatie@igemo.be of op het nummer 015 28 60 23.

In het voorjaar van 2018 wordt het beste aanbod voorgesteld en kan je vrijblijvend een offerte op maat aanvragen bij de gekozen aannemer met de afgesproken prijzen.

Heb je vragen of wens je meer info in verband met de samenaankoop dakisolatie? Geef ons een seintje via samenaankoop.dakisolatie@igemo.be of op het nummer 015 28 60 23.

* Norm voor dakisolatie is van kracht vanaf 1 januari 2015. Vanaf 2020 kunnen woningen die niet voldoen aan de norm onbewoonbaar verklaard worden. 

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.