Gepubliceerd op:
7
januari
2020

School in Zicht wil ouders aanmoedigen om te kiezen voor een school in de buurt. Zo worden de Mechelse basisscholen opnieuw echte buurtscholen. Meer weten? Kom op dinsdag 21 januari naar de infoavond.

 School in Zicht maakt van scholen terug echte buurtscholen: scholen die een afspiegeling zijn van hun buurt. Ouders gaan via School in Zicht samen op bezoek in de scholen in hun buurt. Ook tijdens de infoavond en de terugkomavond ontmoeten ze elkaar en krijgen ze informatie over het scholenaanbod.

Infoavond met Scholenmarkt op dinsdag 21 januari

dinsdag 21 januari om 20u - De Loods, Transit M (Douaneplein)

Wil je graag meer informatie over de deelnemende scholen? Wil je vragen stellen aan ouders die de voorbije jaren voor een buurtschool kozen, of aan de directies? Kom dan zeker naar de infoavond op dinsdag 21 januari om 20u in zaal De Loods (Transit M, Douaneplein Mechelen). Op voorhand inschrijven is vereist.

Tijdens de inleiding van de avond wordt er meer informatie gegeven over het aanbod van School in Zicht. Daarnaast is een deskundige aanwezig om vragen te beantwoorden over de algemene inschrijvingsafspraken in Mechelen

Openschooldagen

dinsdag 4 februari en donderdag 13 februari - alle deelnemende scholen

Kijk mee achter de schermen tijdens de open schooldagen: maak kennis met de klaswerking en snuif de sfeer tijdens de lessen op. Op één dag kan je maximaal drie scholen bezoeken.

Terugkomavond

donderdag 20 februari om 20u - Thomas More, Campus De Vest

Op de terugkomavond kan je andere ouders leren kennen en je ervaringen uitwisselen. Nam je niet deel aan een openschooldag, maar heb je toch interesse in een buurschool? Ook dan bel je welkom. 

Vernieuwde website

School in Zicht heeft een vernieuwde website. Je vindt er alle informatie over aankomende evenementen en je kan er ook recente getuigenissen lezen.