Gepubliceerd op:
14
september
2018

Tot 30 september kan je je nog inschrijven bij het Conservatorium of de Academie voor Beeldende Kunst. Er zijn nog plaatsen beschikbaar in verschillende opleidingen.

In de dansafdeling van het conservatorium zijn nog diverse plaatsen beschikbaar voor zowel jong als oud. In de woord- en muziekafdelingen kunnen jongeren en volwassen nog een plekje bemachtigen, maar zitten de lessen voor kinderen zo goed als vol.

Ook in de Academie voor Beeldende Kunst is er voor diverse opleidingen nog ruimte voor zowel jong als oud.

Heb je interesse en wil je het komende jaar je creatieve geest de vrije loop laten, aarzel dan niet en ga eens kijken op de websites voor meer informatie omtrent de inschrijvingsmomenten en de nog beschikbare opleidingen.

Nieuw in het aanbod: Figurentheater, spelen en maken.

Nieuw is de unieke samenwerking tussen het conservatorium en de academie in de opleiding ‘figuren- en poppentheater’.

Je kan lessen volgen om figurentheater te leren spelen op vrijdag van 19.30-21.30u. Willem Verheyden, artistiek leider van DE MAAN, weet als geen ander je te gidsen door de magische wereld van het poppenspel. Deze opleiding zit in het domein woordkunst-drama, vierde graad, optie theatermaker en is te volgen vanaf 15 jaar.

Op maandag van 18.30-22u kan je dan weer leren om zelf je figuren en poppen te leren maken via de Academie voor beeldende kunst. Beide opleidingen gaan door in de Brusselpoort.

Meer info op http://www.conservatoriummechelen.be en http://www.academiemechelen.be

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.