Gepubliceerd op:
28
april
2022

Vanaf zaterdag 30 april vind je de opstapplaats van de Shopping Shuttle op parking Nekkerhal in de plaats van aan P&R Nekker. Gebruikers van de Shopping Shuttle kunnen gratis parkeren op parking Nekkerhal.

Wie gebruik maakt van de gratis Shopping Shuttle op zaterdag en koopzondagen, kan vanaf nu zijn wagen parkeren op parking Nekkerhal. Door de bouw van het nooddorp voor Oekraïense vluchtelingen, is de grindparking aan De Nekker/Utopolis niet meer beschikbaar. 

Op parking Nekkerhal is meteen ook de opstapplaats voor de Shopping Shuttle. Ongeveer elke 5 minuten staat een shuttlebusje klaar om bezoekers naar de Grote Markt te vervoeren, en terug. Gebruikers van de Shopping Shuttle parkeren gratis op parking Nekkerhal. Zij kunnen hun parkeerticket bij de bestuurder van de shuttlebus omruilen voor een gratis uitrijticket. Zo blijft de Shopping Shuttle een gratis dienst. 

Parkeren en de Shopping Shuttle nemen doe je vanaf nu op de parking van de Nekkerhal. De opstapplaats en parkeerzone voor de Shopping Shuttle staan duidelijk aangegeven op de parking.

De haltes aan de cinema en de P&R De Nekker zijn dus niet langer in gebruik.