Gepubliceerd op:
21
april
2017

'The Force van Mechelen-Willebroek’ gaat intensief op zoek naar talent. Vaste politiemedewerkers Sven, Lina, Jinnih en Leo zijn de vier gezichten van deze rekruteringscampagne. Samen zoeken ze nieuwe collega’s om mee te bouwen aan een divers politiekorps.

Hou jij van actie? Kom jij graag onder de mensen? Ben je op zoek naar een carrière waarbij je constant kan bijleren en doorgroeien? En wil jij mee het verschil maken? Dan is een job bij de politie misschien wel iets voor jou!

Bij de politie is elke dag anders. Bovendien kan je via een ruim aanbod aan opleidingen vlot doorgroeien binnen de organisatie. En last but not least: je komt terecht bij een goede werkgever met een sterk verlonings- en verlofsysteem.

Alle informatie vind je op www.theforcevanmechelen.be

Met een knipoog naar The Voice gaan de 4 'coaches'op talentenjacht. Je komt ze overal tegen: op affiches, banners, online filmpjes ... En misschien wel bij jouw sportclub, jeugdhuis of op een ander evenement in jouw buurt .

Een kleine tip: onze 4 'coaches' schuimen binnenkort de sportclubs, jeugdbewegingen en evenementen (Maanrock bijvoorbeeld!) af. Als je ze tegenkomt, test dan zeker je observatievermogen virtual reality. De moeite waard!

 

 

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.