Gepubliceerd op:
13
juni
2018

Bij de start van de ticketverkoop voor vrienden van het cultuurcentrum doken er problemen op en werd de verkoop stilgelegd. Cultuurcentrum zet momenteel alle fouten recht. De verkoop voor vrienden start online opnieuw op 17 juni.

Zondag 10 juni maakte de ticketverkoop van het cultuurcentrum een slechte start. Vele vrienden van het cultuurcentrum, die vanaf dan tickets konden bestellen, ondervonden problemen. De reden hiervoor was een capaciteitsprobleem, dat nu door de provider is rechtgezet. Omdat het cultuurcentrum de mislukte bestellingen eerst wil rechtzetten, werd de verkoop stopgezet.

Bestelde je zondag ook tickets en ondervond je:

  • geen problemen en heb je je tickets ondertussen ook ontvangen via e-mail? Dan hoef je verder niets te ondernemen, deze tickets blijven geldig.
  • problemen bij het betalen van je bestelling en de ontvangst van de tickets? Indien het cultuurcentrum je hierover nog niet contacteerde, contacteert ze je deze week nog. Tegen het einde van de week zouden alle fouten rechtgezet moeten zijn.
  • problemen om op de ticketsite terecht te komen en kon je geen bestelling doen? Dan kan je zondag 17 juni opnieuw tickets bestellen.

Vóór zondag 17 juni zijn alle problemen rechtgezet en start de ticketverkoop opnieuw.

Nieuwe start ticketverkoop

Voor vrienden van het cultuurcentrum (met vriendenpas):

Voor klanten zonder vriendenpas: 

De ticketprovider garandeert dat het probleem zich niet meer zal voordoen en zal de verkoop extra monitoren. Het cultuurcentrum excuseert zich voor de problemen en dankt alle cultuurliefhebbers voor hun begrip.

www.cultuurcentrummechelen.be