Voormiddag: sprekers en sofagesprekken

Tussen 9.30 tot 12.50u (max. 200 personen)

Het programma van deze vrouwendag is alvast indrukwekkend met in de voormiddag enkele straffe sprekers waaronder Anja Moortgat (Curious) en Leen Binnemans (Voka). Anja bespreekt met ons de kracht van vrouwelijk leiderschap, de balans zoeken tussen daadkracht en innerlijke wijsheid.  Haar aanpak is no-nonsense gekruid met een vleugje intuïtie.  Leen schijnt licht op de impact en het belang van vrouwelijke netwerken.

Tussen de sprekers door zijn er sofagesprekken waarin een open dialoog wordt gehouden. Het eerste gesprek is een babbel tussen ‘jong geweld’ Maxine Willemsen, Anita Nyame en Romy Schlimbach. Zij praten over de plaats die zij als jonge geëngageerde vrouw innemen in de maatschappij. En hoe ze hiermee omgaan. Daarna nemen Tamara Lenaerts en Leen Binnemans plaats in de sofa. Je kan luisteren naar hoe zij steunen op hun netwerken en daardoor een gezondere werkomgeving creëren.

Met Fanny Matheusen, Anja Moortgat, Suzanne Demesmaeker, Anita Nyame, Maxine Willemsen, Romy Schlimbach, Tamara Lenaerts en Leen Binnemans.

Moderator: Jana Kerremans  


12.50-14.00u: Eet je met ons mee?

We voorzien lekkere broodjes.  


Namiddag: workshops, stadswandeling & film

In de namiddag kan je kiezen uit een waaier aan workshops. Actief, emotioneel, verhelderend, ontspannend… Het aanbod is ruim en verrassend. Naast yoga en dans kan je onder andere kiezen voor ‘Ruimte voor het vrouwelijke in mezelf’, ‘Jonge mama’s en zelfvertrouwen’ en ‘Menopauze omdenken’.

Daarnaast kan je deelnemen aan een stadswandeling die de kracht van vrouwen en hun invloed op de stad extra in de verf zet. Of je wandelt naar het Cultuurcentrum voor de film ‘De avonturen van prins Achmed’ van de vrouwelijke regisseur Lotte Reiniger.

14.00-15.30u

16.00-17.30u


17.30: receptie

Op het einde van de dag praten we na bij een borrel en een babbel op de receptie.


Schrijf je in